Za učenje morate videti priložnost, zato so stave vredne priložnosti. Delne kvote se lahko uporabijo tudi za pomoč pri prikazu verjetnosti določene koristi. Vključno z verjetnostjo prvega koraka/cuatro kaže, da boste našli 80-odstotno možnost, da bo prišlo do rezultata, medtem ko vaša verjetnost 1/1 nakazuje dobrih petdeset odstotkov možnosti.

Zahodne možnosti so visoke, standardni slog, ki se uporablja v reguliranih spletnih športnih stavnicah nad You. Pomembno je, da se naučijo razlagati te priložnosti, da lahko sprejemajo premišljene odločitve pri igranju. V spletnih športnih stavnicah so na voljo tri oblike hokeja; Kvantitativna možnost, Fractional odds in morda Western možnosti.

  • Ko ima ekipa minus verjetnost -2 sto, bi morali staviti 2 sto dolarjev, da bi lahko osvojili sto dolarjev.
  • V nasprotju z ameriškimi in frakcijskimi kvotami se decimalne kvote gibljejo od deleža v predvidenem donosu in jih zaznajo številni ljudje, ki jih novi igralci na srečo najpreprosteje spoznajo.
  • Zabava s kalkulatorjem možnosti igranja je enostavna in lahko poenostavi nove postopke stav.
  • Pri dirkah s poniji kvote pogosto padejo na nekaj podobnega 3/5 ali 5/7, kar pomeni, da je konj velik favorit.
  • Parlays ponuja udeležencem na vsakem vrhu bankrolla možnost, da dobijo precej večje dobitke, kot jih lahko dobijo samo s pavšalnimi stavami.

Alternativna izbira je stava z zapuščino, ki je kot dodatek k brez igranja, vendar vključuje še bolj neposredno napovedovanje marže zaslužka. Znotraj te vrste izbire je povsem nova športna stavnica določila časovno omejitev, ki jo ima prednostna stranka za dobitke, da bi ena zmagala pri povsem novi stavi. Sveži podcenjeni ljudje morajo hkrati morda zaslužiti videoigro ali se jih znebiti z manj kot najnovejšim razponom, da boste zmagali pri novi stavi. In brez stav prav tako ponuja odličen način, da vam pomaga pri stavah na obliko dejavnosti, vendar pa obstajajo tudi druge različice stav, ki so lahko podobne znotraj sloga.

Nasveti za spletne stave | notri Igranje Torej, kaj pomeni +?

nasveti za spletne stave

Zagotovo pogosta možnost je nova izbira denarne linije, ki zahteva stave na izid igre neposredno, brez razdelka zapuščine. To je najboljša izbira, če imate sami močan občutek glede nasveti za spletne stave popolnega zmagovalca igre. Da bi vam pomagali oceniti potencialne dobitke, ki so poleg brez priložnosti, morate upoštevati, da kvote temeljijo na odlični izbiri 100 $. Ogromen znesek pomeni, koliko denarja bi morali staviti, da dobite 100 $, ko ste pozitivna številka, pomeni, koliko denarja boste zaslužili, če izberete 100 $. Ko smo že pri kvoti -110 (10/enajst ali prvi korak.91) za obe strani stave.

Kako oceniti možnost stav

Če ste tudi vi in ​​stavite na najnovejšega slabšega igralca, lahko vaša izbira vedno dolarje, če vaš slabši ne zasluži čisto nič. Vse, kar mora izvajalec premagati, je dejansko zavetje točke, ki je zapuščena in se je lahko znebite zaradi določene marže. Več kot petdeset odstotkov You.S. terjatve zagotavljajo sodno stavo na več načinov (včasih na spletu, posamično ali med seboj).

Tipičen primer razpršenih stav je znotraj naslova igre dos NFL organizacij, vključno s Patriots in you may Bengals. Če so vaši Patrioti -6,5, so favoriti glede na negativno indikacijo. Sveži Patrioti morajo zaslužiti zaradi 7 točk ali več, da imajo hazarderje, da vzljubijo sveže dobitke v najnovejših kvotah.

Ilustracija provizije iz stave z delno možnostjo

Znotraj zahodnih stav je verjetno običajno prikazano, da ima ikono plus (+) ali minus (–), ki ji sledi več. Na primer, +200 je okrajšava za znesek, ki ga bo stavitelec dobil, če bo stavil 100 $. Če se izbira izkaže, dobi vodja igralca celotno izplačilo v višini 300 $ (dvesto $ dobička, sto $ začetnega tveganja). Delna ali decimalna možnost ena za drugo omogoča oceno zasnovanih možnosti, saj identificira najnovejši obseg iger na srečo.

nasveti za spletne stave

Vendar pa sta svež vig in overround funkciji drug drugega. Ključnega pomena je, da ne pozabite, da najnovejše možnosti športnih stav niso resnične priložnosti za lasten rezultat.Včasih, čeprav ne, je imela povsem nova denarna linija prednost tako pomembno možnost (številne so bile do -1000), je bilo absolutno težko zaslužiti veliko denarja na njej ali njem.

Drug drugi formati, skupaj z angleško frakcijsko strukturo priložnosti, so dejansko povedano v podrobnosti manj kot. Chance show odlična analiza športne stavnice vaših lastnih možnosti za učinek.Znak plus pomeni, da je manj verjetno, da bi se velik dogodek želel zgoditi, znak minus pa zagotavlja, da je veliko bolj verjetno, da se bo dogodek zgodil. Priložnosti v Las Vegasu so na splošno prikazane v vaših velikih klepetalnicah, natanko tako kot ena stvar na borzi v New Yorku. Sveže plošče se poskušajo nenehno posodabljati, kar igralcu ponuja vse napredne nasvete, pričakovane pri pametni stavi.