“Meg kell tapasztalnia a legújabb Raiders-t a pénzvonalon, több tíz/1. lépés bérletet és készpénzt.” “Egyértelmű játék a legújabb Packers +2,5-ön” – mondta Scott Shelton, a BetMGM nevadai sportfogadási szolgáltató Vegas üzletében. “Sokkal több jegy van a Contains-re, de ez majdnem az 1. lépés pénze a saját csomagolóid javára.”

  • Michael jordan Like és a feltörekvő Packers is hajlamos egy Eagles-partival foglalkozni, amely megpróbálja megszüntetni a botladozó felzárkózó történelemszezont.
  • Mégsem, a friss Panthers mellett az extra tapasztalt hátvéd, Andy Dalton a szabad társaságban, ha vészhelyzet lenne.
  • A legújabb ajándék a vasárnapi házibulit kedveli, bárhol a helyszíni cél és a touchdown között, és őszintén szólva, a játéknak ettől függetlenül mennie kell.
  • Mindazonáltal azt feltételezem, hogy segít a hazai hűséges odaítélésében, amely kiváló győzelmet aratott a régi ellenfél mellett.

“Nehezebb voltunk a Chiefs lépésben a -6,5-ös szakaszban. Ez egy kicsit közelebb van a -4,5-ös kétirányú lépéshez” – mondta ma Christian Cipollini, a BetMGM kereskedője. “Jelenleg egy jó Chiefs-győzelem és egy nagy Lions-biztonság az ideális eredmény ebben a pillanatban. Feltételezem, hogy Michiganben minden fogyasztónk egyenesen elfogadja a Lions-t, nem úgy, mint a környéken.” “Minden üzlet a jövő a Detroit Lions számára az előző huszonnégy órával kapcsolatban” – mondta Kevin Lawler, a You.S. vezetője. cserélje ki az átkeresztelt PointsBet-re, ami egy kiváló rajongói élmény. “Nagyszerű akció jön. Mindannyiunk számára az a legjobb eredmény, ha a Chiefs nyer, de nem a 4. szintet.5” – mondta neked Seamus Magee, a BetMGM-től.

Bukméker: Ötletek az Nfl Sporting eseményekre való fogadáshoz

Ron Rivera egyenesen 13 dos és 10-5 ATS a nem kevesebb, mint hét szakasz kedvence, mind a Panthersben. A vadonatúj Bengals valójában 13 cuatro ATS, amely az elmúlt két szezonban futott. Joe Burrow 15-7 ATS-es a közösségen belül menekülés közben (12 cuatro ATS története néhány 12 hónapig).

Főiskolai vagy egyetemi Football Day első lépés Odds

bukméker

Az expozíciót tevékenységekről szóló hírek, előzetesek és előrejelzések, szórakoztató dolgok és játék is tartalmazhatja. A végösszeg 40,5 egy nagyszerű 43,5-ös nyitóból, amelynél 54% a belépő/71% készpénz van az Under-be. A 41,5-ről való bukméker indulás után a teljes beragadhatott a 40-ről, míg a csütörtök. “Nagyon lenyűgözne, ha bármelyik társadalmi szakember valóban sietne, hogy segítsen fogadni a legújabb Seahawks-t útközben, miután olyan hihetetlenül rosszul néztek ki most otthon.” A teljes nyitás az 50,5-nél, a szombat miatt 47-re esett vissza, és ezt követően a 47-ben festették. A legújabb termékcsalád és a teljes kínálat ma este biztonságban van a SuperBook NFL-lehetőségén, néhány napos iparban.

A cél elterjedése megfelel az én előrejelzéseimnek, és az a bátorságom, hogy eltüntessem a Tampa-öbölben a Baker első rajtját a Buccaneersben. Az új Oroszlánok egyre inkább a 2023-as év felé tartanak, miután az utolsó 10 meccsükön a friss rájátszásból egyszerűen hiányzik a 8-as sorozat. Egy bizonyos Lions-követő vagyok, miután összekötötték személyes banki tagságomat 9-1 ATS-bővítésükkel, hogy lezárják 2022-t.

Az ilyen típusú fogadások olyan védelmi mutatókat kapnak, mint egy nagyszerű hátvéd passzolt yardjai, egy egyenes hátvéd teljes yardjai a küzdelemből, vagy egy széles személy fogadása és fogadása. A kényelem hajlamos arra, hogy a pénzes vonalas játékot kifejezetten csábítóvá tegye a fogadáshoz nem szokott vagy a még közvetlenebb fogadási módot kedvelők számára. Meglepő módon a legújabb Raiders 61%-ot von le a korai hagyatéki jegyekből/56%-át a korai hagyatéki pénzből. Vegas még pénzvonalas szerencsejátékot is kap, a bérletek 80%-ában/a készpénz 75%-ában, ha +350-rel lendítesz a +310-re. MatchupSpreadMoneylineTotalSteelers a BroncosSteelerstől -3.0Steelers -155, Broncos +13041.5Russell Wilson hajlamos visszatérni Denverbe, mint a Steelers kitartó hátvédje. Az új Broncos pár 12 hónapon keresztül hatalmasat küzdött a rájátszásban való szereplés nélkül, hogy megmutassa, milyen sokat foglalkozott, és megszerezte a vonásait.

A vadonatúj NFL gyakran a szezon lyukas online játékát adja nekik a címvédő Very Pan bajnok ellen. Íme az egyetlen Few days 1 játék, amelynek egésze már az 50-es években van az 53,5-ös dolgok közül, és összességében ez a legnagyobb a hatalmas 4,5-ös kiadás miatt – a friss Whales and Chargers a 2. legközelebb a negyvenkét szám közül. Az I’yardok ennek ellenére értékesnek bizonyulnak a Lionsban, és a résztvevő i’yardok a +7-es korai portfóliómhoz adják őket. A legújabb töltőknek szeretniük kell a potenciáljukat, és azt a pályájukat, amely azt a pár szezont követi, hogy Justin Herbert alacsonyabb a kardiónál.

Arizona parancsnokai a Denver Broncos ellen

bukméker

Mindezt indexálva a vadonatúj Over a jegyek 64%-át/a készpénz 60%-át látja. A vadonatúj Jets és a you may Costs lenne az egyetlen csapat, aki kipróbálhatja kedd este. Más rangok tálcán írják fel a címet valamilyen más költségbe, de egy játékos, beleértve Duggert is – amely mindenhol nyomokat követ – nem helyezhető dobozba. Ahelyett, hogy a résztvevőket a hírnév alapján osztályoznám, a modellem valójában a teljes igazítást veszi figyelembe, ami személy szerint sokkal nagyobb bizalmat ad nekem az 5,6 cím, asszisztok Dugger-projekciója során.

Tehát ha olyan helyre érkezik, ahol jó fogadni az NFL-re, az NFL-fogadási eredmények között 100 százalékban ingyenes sportválasztás is szerepel. Az év során a játék esélye hetente változik, és előfordulhat, hogy a szerencsejátékosok megpróbálnak csatlakozni az akcióhoz a Néhány nap 1. lépéstől kezdve. Minden azzal kezdődik, hogy a vadonatúj holtszezont az 1. heti mérkőzések részletes lebonyolításával töltik, és Ön esetleg nagyot szeretne választani. minőségi esélytelenek és alulértékelt csoportok. Megjelenik a heti ütemterv, és a Néhány nap első lépése ténylegesen megcsillan, a fogadók és az elemzők is szerezhetnek némi ismeretet a videojátékkal kapcsolatban.Az NFL lehetőségében, hogy a hét első lépése a legjobban a Dolphins versus Chargers játékkal történik, majd az 51-ben rétegezve kerül sor a játékra. Az új Ravens számára felkínálják a győzelmi fenyegetést, mivel a 9,5-ös területet részesítik előnyben, és Ön akár ötszázat is elérhet. pénzvonal.